Van’da  Kızılay tarafından Halk müziği konseri düzenlendi

Van’da Kızılay tarafından Halk müziği konseri düzenlendi

ABONE OL
11 Ocak 2022 00:12
Van’da  Kızılay tarafından Halk müziği konseri düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de Türk Kızılayı Van Şubesi tarafından ilk olarak düzenlenen Halk Müziği konseri vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.


Türk Kızılay Van Şubesi ve Anadolu Müzik Cemiyetinin ortaklaşa düzenlediği Türk Halk Müziği konseri vatandaşın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi. Şefliğini İhsan Ekinin yaptığı Türk Halk Müziği konserinde birbirinden güzel eserler seslendirildi. Saz ve ses sanatçısı olmak üzere toplam 50 kişiden oluşan grup türkü severlere unutulmaz bir gece yaşattı.


Koro Şefi İhsan Ekin ” Türkiye’de ilk olarak Van’da düzenlenen bir etkinlik düzenledik, bu Proje Türk Kızılayın İlk koro projesi görev alan müzisyen arkadaşlarımızın hepsi gönüllü katılım yoğun oldu yaklaşık 750 kişi katıldı ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz ” ifadelerini kullandı.


Evliya Çelebi Mesleki Meslek Lisesi Konser Salonunda düzenlenen etkinliğe , Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İl Jandarma Komutanı Hüseyin Bekmez,İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın,Kızılay Şube Başkanı Uğur Demiroğlu ve vatandaşlar katıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.