Jandarma ekipleri 62 kaçak göçmen yakaladı

Jandarma ekipleri 62 kaçak göçmen yakaladı

ABONE OL
4 Şubat 2022 20:25
Jandarma ekipleri 62 kaçak göçmen yakaladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Muradiye İlçesinde şüpheli bir aracı durdurarak arama yaptı. Yapılan aramada yurda yasa dışı yollardan giren 62 Afgan uyruklu şahıs yakalandı.

Olay ile ilgili Valilik’ten yapılan açıklamada ” İl Jandarma Komutanlığına bağlı Muradiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 04.02.2022 günü saat:08.20 sıralarında Muradiye İlçesinde şüphe üzerine durdurulan kamyonun kasasında, ülkeye yasadışı yollarla girdiği tespit edilen 62 Afganistan uyruklu yasadışı göçmen yakalanmıştır. Yakalanan göçmenler işlemleri yapılmak üzere ilgili kurumlara teslim edilmiş olup, E.Y isimli kamyon şoförü ve olayla ilişkisi olduğu değerlendirilen T.İ isimli şahıs gözaltına alınmıştır. Bölgemizde halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur” ifadelerine yer verildi.

kaynak:sondakikavanhaber

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.