Ağrı’da feci kaza : 7 kişi yaşamını yitirdi

Ağrı’da feci kaza : 7 kişi yaşamını yitirdi

ABONE OL
7 Kasım 2022 18:25
Ağrı’da feci kaza : 7 kişi yaşamını yitirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ağrı’nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü, TIR ve tankerin karıştığı kazada, araçlar alev aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kazada 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıklayıp, başsağlığı diledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kaza ile ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmıştır” dedi. Kazada yaralanan 8 kişinin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazada 2’si ağır 11 kişinin ise yaralandığını ve tedavisinin sürdüğünü açıkladı.


Ağrı’nın Tutak ilçe merkezine girişte, saat 14.30 sıralarında TIR, tanker ve yolcu otobüsü, kazaya karıştı. Kaza sırasında araçlar alev aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı “2000 Köy Yaşam Merkezi Açılış Töreni’nde”, Tutak’da meydana gelen kazada, 7 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

2’Sİ AĞIR 11 KİŞİ YARALANDI

21 kişinin bulunduğu yolcu otobüsündeki 7 kişi hayatını kaybederken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kazada 2’si ağır 11 kişinin ise yaralandığını ve tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.